Blijven%20doen%20jpegSchrijven zonder pen - 07.03.2017


Een goede motorische ontwikkeling is een belangrijke voorwaarde om te leren schrijven. Er kunnen problemen ontstaan bij kinderen als de motorische vaardigheden om te leren schrijven nog niet toereikend zijn.

In deze cursus leer je de kinderen te signaleren en vanuit een motorische perspectief begeleiden tijdens het schrijven. Je krijgt praktische tips en hulpmiddelen aangeboden om kinderen een goed leesbaar handschrift aan te leren door de fijne motoriek te verbeteren.

Je krijgt uiteraard de mogelijkheid tot het stellen van vragen na de workshop.

Deze studiedag is een initiatief van de HoGent-vakgroep Pedagogiek en Didactiek.


EXPERTS

Elly van Hyfte en Eline Coppens

DOELGROEP

leerkrachten kleuter en lager onderwijs.

TICKETS

1. Standaardicket: €80
2. Reductieticket alumni HoGent: €70

HOE INSCHRIJVEN?

1) Klik op de blauwe knop ‘ticket boeken’ rechts op deze pagina.
2) Selecteer het gewenste ticket.
3) Vul de gevraagde gegevens in.
-Wens je nog een extra ticket te boeken, klik dan op de groene knop 'ticket toevoegen'.
-Wens je geen tweede ticket, klik dan op de blauwe knop 'volgende stap'.
Controleer of de gegevens correct ingevoerd zijn en maak je inschrijving definitief door te klikken op de blauwe knop 'bevestig deze boeking'.
4) Je inschrijving wordt onmiddellijk per e-mail bevestigd naar het opgegeven e-mailadres. (Bij uitblijven van bevestiging: controleer of de bevestiging eventueel niet in je SPAM-folder terechtgekomen is.)OOK INTERESSANT

- Werken met een persoonlijk ontwikkelingsplan - 18.05.2018 

- Help! Slechtnieuwsgesprekken voeren met ouders - 17.11.2017

ANNULERING

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. Bij het uitblijven van een storting zal de HoGent genoodzaakt zijn een bindende factuur op te zenden.
Wanneer je zelf annuleert, wordt het inschrijvingsgeld voor deze dag niet terugbetaald, noch worden er creditnota’s opgemaakt. Iemand mag wel in jouw plaats de workshop bijwonen, indien je dit vooraf doorgeeft aan fmw.studiedagen@hogent.be
Bij het niet bereiken van een minimum aantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Alleen in dit geval zal het reeds betaalde inschrijvingsgeld teruggestort worden.

BEELDVORMING

Inschrijven op deze pagina betekent ook dat je je ermee akkoord verklaart dat je gefotografeerd en/of gefilmd kan worden tijdens deze publieke studiedag. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, contacteer ons op fmw.studiedagen@hogent.be


Standaardticket (€80,00)
Reductieticket Alumni (€70,00)

Einde verkoop

07 maart 2018, 08:30 - 12:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


HoGent
Campus Schoonmeersen, leslokalen in Sporthal, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent

Google maps »