Blijven%20doen%20jpegLEAN in de gezondheids- en welzijnszorg - 16.03.2017


LEAN is één van de meest succesvolle kwaliteitsverbetertechnieken van de afgelopen decennia.

Tijdens deze no-nonsense dag leer je de LEAN -filosofieën en -technieken kennen en toepassen zodat je verspilling kan terugdringen en de effectiviteit van je personeel en middelen kan maximaliseren.

Na een korte inleiding ‘LEAN-denken’ reiken we je vooral technieken aan om activiteiten die geen waarde toevoegen te identificeren en aan te pakken.

De studiedag vertrekt vanuit heel concrete casussen.
Op deze wijze vertalen we begrippen als overproductie, transport, bewegen, wachten, herwerken en voorraden naar bijvoorbeeld loopafstanden van personeel, arbeidstijdreductie of mogelijke kostenbesparingen.

Deze studiedag is een initiatief van de HoGent-vakgroep Verpleegkunde

DOELGROEP

Leidinggevenden, verantwoordelijken, stafmedewerkers in de zorg- en welzijnssector

PRIJS

Ticket: €125

  • Inclusief syllabus, koffie, broodjeslunch
  • Plaatsen zijn beperkt. Boek tijdig je ticket!
  • Betalingsinstructies vind je op de e-mail die je in je automatisch ontvangt op het mailadres dat je registreerde. Wens je via factuur te betalen in plaats van je inschrijvingsgeld te storten, dan kan dat via de link die je op je bevestiging vindt.
  • Personeelsleden van de HoGent hoeven niet zelf over te schrijven, dit wordt intern verrekend als je je vakgroep vermeldt en toestemming hebt van je vakgroepvoorzitter.

CERTIFICAAT
Deelnemers ontvangen een aanwezigheidsattest.

HOE INSCHRIJVEN?

1) Klik op de blauwe knop ‘ticket boeken’ rechts op deze pagina.
2) Selecteer het gewenste ticket.
3) Vul de gevraagde gegevens in.
-Wens je nog een extra ticket te boeken, klik dan op de groene knop 'ticket toevoegen'.
-Wens je geen tweede ticket, klik dan op de blauwe knop 'volgende stap'.
Controleer of de gegevens correct ingevoerd zijn en maak je inschrijving definitief door te klikken op de blauwe knop 'bevestig deze boeking'.
4) Je inschrijving wordt onmiddellijk per e-mail bevestigd naar het opgegeven e-mailadres. (Bij uitblijven van bevestiging: controleer of de bevestiging eventueel niet in je SPAM-folder terechtgekomen is.)OOK INTERESSANT

  • Evidencebased HRM - aansturen van uzelf en uw team op basis van DISC-profielen 
    vrijdag 9 03 2018
  • Evidencebased management - van strategische doelstellingen naar een afdelingsbeleidsplan
    vrijdag 2 03 2018


ANNULERING

De consument beschikt niet over het recht om van de aankoop af te zien. Bij het uitblijven van een storting zal de HoGent genoodzaakt zijn een bindende factuur op te zenden.
Wanneer je zelf annuleert, wordt het inschrijvingsgeld voor deze dag niet terugbetaald, noch worden er creditnota’s opgemaakt. Iemand mag wel in jouw plaats de workshop bijwonen, indien je dit vooraf doorgeeft aan fmw.studiedagen@hogent.be
Bij het niet bereiken van een minimum aantal inschrijvingen, zal HoGent zich genoodzaakt zien deze workshop te annuleren. Je zal daarvan per e-mail tijdig op de hoogte gebracht worden. Alleen in dit geval zal het reeds betaalde inschrijvingsgeld teruggestort worden.

BEELDVORMING

Inschrijven op deze pagina betekent ook dat je je ermee akkoord verklaart dat je gefotografeerd en/of gefilmd kan worden tijdens deze publieke studiedag. Mocht je hier niet mee akkoord gaan, contacteer ons op fmw.studiedagen@hogent.be


ticket 16.03.2018 (€125,00)

Einde verkoop

16 maart 2018, 09:00 - 17:00 (GMT +01:00 Brussels)


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & anderen)

Locatie


HoGent
Campus Schoonmeersen, leslokalen in Sporthal, Sint-Denijslaan 251, 9000 Gent

Google maps »